03.05.2021 | 21:29
Николета иска пак в телевизията
Моделката признава, че е готова да сложи импланти в задните си части, за да постигне ефекта на перфектните форми

Дупе като прасковка скоро ще разхожда Николета Лозанова! Моделката признава, че е готова да сложи импланти в задните си части, за да постигне ефекта на перфектните форми. НиЛо сподели пред своите последователи в мрежата, че почти сигурно това скоро ще се случи. Мацката, която крие 450 кубика силикон в пазвата, напоследък остро скача срещу мацките, които прекаляват с интервенциите по лицето. Големите джуки, които се налагат като масова тенденция, не са по вкуса на Лозанова. За сметка на това сочното дупе се оказа нейна мечта.

Любимата на Ники Михайлов е категорична и че девойките трябва да спрат да следват сляпата мода да изглеждат перфектно в социалните мрежи. Николета и още няколко известни българки, включително и бившата миска Маги Вълчанова, са подели кампания за противопоставяне на тази тенденция. Според тях т.нар. филтри и фотошоп, с които момичетата се променят неузнаваемо на снимките си, влияят пагубно върху младото поколение и създават изкуствени представи за красота.

До болка искрена е Николета с верните си фенове. Брюнетката споделя, че би се върнала на малкия екран, след като няколко години бе водеща на „Папараци“ и с нейно участие предаването имаше най-високия рейтинг в историята си. На въпроса би ли се върнала в телевизията със собствено шоу, НиЛо закачливо отвръща: „Да, стига да не се казва „Забраненото шоу на Николета“. Отговорът й поражда съмнения, че Лозанова съвсем не е почитателка на Рачков и между тях има скрита вражда.Лозанова се изказва остро и срещу новото поколение моделки. Според нея вече не са останали истински такива у нас и никой не си върши работата качествено, предава Hotnews.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране