12.05.2015 | 21:11
Нинова към Борисов: Комлексар и гьонсоратлък
Не аз бях премиер, когато обявихте Цветан Василев за банкер на годината. А кой? ТИ!

Приятели, мислех,че поне днес на деня на братята Кирил и Методий ще си говорим за книги, училище, читалища,нещо духовно и възвишено, но уви. Цял час Борисов се лее по една от националните телевизии за магнолиите, анцунга и асфалта. Това написа депутатът от БСП Корнелия Нинова по повод интервюто на Борисов от снощи по Би Ти Ви.

“За всичко лошо са виновни предишните до хан Аспарух, всичко прекрасно е сътворил той. Божееее, колко ли много комплекси трябва да има човек, за да се държи по този начин”, пише Нинова и пояснява: Що се отнася до споменаване на моето име, знам че съм му трън в петата, но го съветвам да внимава, когато го произнася за щяло и нещяло.

“Драги ми Борисов, не аз наредих на държавните дружества да си държат парите в КТБ. А кой? ТИ. Не аз бях премиер, когато обявихте Цветан Василев за банкер на годината. А кой? ТИ. Не аз му връчих приза. А кой? Цветан Цветанов. И последно: не аз съм го срещала в гаража си. А кой? ТИ. Е, няма като твоята наглост и гьонсоратлък”, пише още в собствения си профил Нинова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране