27.10.2021 | 12:04
Нова пикантна афера: Невяна Митева любила Тити Папазов
Тити е с три години по-голям от нея и пръв прави крачката към красивата плувкиня

Полковник Невяна Митева, кандидат за вицепрезидент на подкрепения от ГЕРБ проф. Анастас Герджиков, днес е омъжена за генерал Явор Матеев, но преди 30 години в сърцето ѝ трептял друг мъж – ексцентричният бивш треньор на баскетболния отбор „Левски Лукойл“ и всепризнат ревльо Тити Папазов.

Авантюрата им е една от най-коментираните в спортните среди тогава, но днес малцина се сещат за нея. По времето, когато са пронизани от стрелите на Амур, Невяна е елитна плувкиня, а постигнатите тогава от нея републикански рекорди не са счупени и до днес. Митева с основание се хвали с най-доброто време на 200 м бътерфлай, постигнато през 1988 година, радва се „Галерия“.

Върхът в кариерата й е 6-ото място на олимпиадата в Сеул през същата година, където на щафетата на 4 по 100 м съчетано плуване участва с Бистра Господинова, Таня Богомилова и Наташа Христова.

Тити не може да се похвали със същата бляскава спортна кариера. Още от дете обикаля зали и стадиони покрай баща си, който е баскетболен съдия.

Малкият Папазов, който се изявява и като дете актьор във филма „Неочаквана ваканция“, е запален фен на футболния ЦСКА, макар че по-късно сменя клубната си принадлежност и като ученик започва да тренира баскетбол в „Левски“. Попада в мъжкия тим, но не успява да се нареди сред звездите.

„Знаех, че нямам капчица талант и от мен няма да стане добър баскетболист. Опитвах се да компенсирам с упорити тренировки, а когато играех, бях най-агресивният на терена. Въпреки това на всички бе ясно, че не ме чака бъдеще като състезател“, признава Папазов. След завършване на казармата през 1988 г. две години Тити играе в „Спортист-Своге“, а междувременно учи в НСА.

В Спортната академия се озовава и Невяна Митева, а след като я завършва, днешната кандидатка за вицепрезидент става учител и треньор по плуване в ЦСКА. Именно в НСА Папазов и Митева се залюбват.

Тити е с три години по-голям от нея и пръв прави крачката към красивата плувкиня. Двамата стават гаджета, а Тити е убеден, че красивото момиче е жената, която търси.

Изненадващо обаче плувкинята къса с баскетболиста и всеки продължава по пътя си. През бурните години в зората на демокрацията Папазов за известно време се гмурка в бурните води на хазартния бизнес, но след това се връща към баскетбола.

Митева пък се отдава на военната си кариера, която започва покрай друга своя любовна афера, и между 1998 и 2000 вече е заместник-командир в националния спортен отбор, отговаряйки за логистиката. Назначават я и за пиар специалист във ВВС, оглавявани навремето от Румен Радев.

След раздялата с Тити Невяна среща първия си съпруг Красимир Арнаудов, с когото стига до развод заради нейна изневяра с легендата на футболния ЦСКА Димитър Марашлиев – Марата, за което Narod.bg вече писа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране