25.05.2023 | 20:08
НяКОЙ активира медии да цитират фалшиви новини за Борисов
Уж авторитетни медии сами се пуснаха на пързалката

„Истината за „Барселонагейт“ и прането на 5 милиона евро ще излезе наяве – съдът разреши да се вземе ДНК проба от дъщерята Ема на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, научи единствено Narod.bg от свои хора в Темида“.

„Бомбастичната“ новина обиколи редица медии днес. Информацията обаче се оказа пълна измислица – точно както и звучи самата идея, че някой може да нареди да се вземе проба на дете, за да се търси кой е баща му по съдебен път. Първата „червена лампичка“ за медиите би трябвало да е още съвсем несъдържателното „съдът“ вместо конкретно посочен съд, който би взел подобно решение.

„Ако се окаже, че Ема не е дъщеря на лидера на ГЕРБ, медиите вкупом трябва да му се извиним за тоновете мастило, изхабено по темата „Барселонагейт“. Но, обратно, ако се окаже, че щерката Ема е дете на Бойко Борисов, ще лъсне пряка връзка на лидера на ГЕРБ с престъпната схема, осъществена през две регистрирани в Барселона фирми Numin Invest SL и Emma BGS SL, зад които стои бившата манекенка Борислава Йовчева“, пише още Narod.bg, като ги цитират „Труд“*, „Филтър“, „Евроком“ и други.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране