22.04.2021 | 14:44
Опашата лъжа! Ива Митева никога не е била „сътрудник“ на Христо Бисеров
Възможно ли е щатен служител на парламента да бъде нечий сътрудник!?

Новият шеф на Народното събрание Ива Митева никога не е била сътрудник на бившия депутат от ДПС Христо Бисеров. Опашатата лъжа, която шества в медиите на ГЕРБ и ДПС, няма връзка с реалността и е толкова глупаво съчинена, че с няколко кликвания в сайта на НС може да бъде опровергана, казват източници от партия „Има такъв народ“.

Ива Митева е дългогодишен щатен служител на Правната дирекция на Народното събрание. В това си качество тя е задължена да общува с шефа на правната комисия, какъвто за кратко е Христо Бисеров в периода 2013-2014 г., когато е и зам.-председател на парламента. В това си качество тя участва на заседания на комисии, обсъждащи законови промени. Там тя изразява становища дали дадена поправка е съобразена с конституцията или не.

По абсурдната логика на автора на абсолютно малоумната дописка, Ива Митева вероятно е била „близка“ или „сътрудничка“ на всички председатели на правни комисии през последните почти 20 г., сред които Искра Фидосова, Данаил Кирилов, Анна Александрова и прочие.

Трудно е за обяснение как авторът на въпросното творение дори може да допусне, че щатен служител на Народното събрание би могъл да бъде нечий парламентарен сътрудник.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране