06.11.2022 | 19:19
Опоненти ме „поръчаха“, оплака се Стефан Янев
Негова публикация в социалните мрежи за Архангелова задушница предизвика негативни реакции, ето как отговори той

Бившият служебен премиер, а сега лидер на „Български възход“ Стефан Янев изрази възмущението си след реакциите във Фейсбук, които предизвика негова публикация по случай Архангелова задушница вчера.

И се зарече всеки ден да качва по един цитат на Кенеди, като започва с първия:  „Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!“

Ето и цялата му публикация:

Вчера след поста ми във връзка с мъжка Задушница по мой адрес се изсипа безумен ХЕЙТ. Откъде тази омраза? Откъде тази злост?

Тролски мрежи, регистрирани през юни-юли 2018 г. (за хората от „Мрежата“ са ясни собственици и поръчителите), изляха тонове отрова през информационната система. ЗАЩО?

Отговорът за мен е ясен: КОЙТО ПЛАЩА, ПОРЪЧВА МУЗИКАТА!

Ясно е, че имам опоненти, които са ме „поръчали“ – това е част от играта. Когато съм приел да стана публична личност, съм поел и риска да участвам в подобни „игри“, за които трябва да плащам с цената на личния си комфорт. Заболя ме, когато иначе реални хора с реални профили, манипулирани от Поръчителите, се връзват на тяхната пропаганда. Зададох си въпроса: Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме?
Отговорът, който намерих за себе си, е, че се загубихме в обема на постъпваща информация и станахме подвластни на принципа „Пише го, значи е вярно!“, допуснахме да станем част от безумието интернет тълпа.

Как да излезем от ситуацията? Какво е решението? Отговорът, който ми изплува, е цитат от  Дж.Ф.Кенеди: „Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!“.

На 22.11.1963 г. в Далас скоропостижно почина най-младият и реформаторски президент на САЩ. От днес, до 22.11.2022 г.,  ще качвам по един негов цитат и ще го трансформирам към мислещата и искаща истината част от мрежата.

„Никога не питай какво ми казва постът отсреща, а какво личността зад него е направила за обществото!”.

 

3 коментара

  1. Анонимен каза:

    Аман от търтеи в България,мнооого некадърници и крадци/като този/добре,че не цитира Левски.Голям миндил.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Опоненти ме „поръчаха“, оплака се Стефан Янев’-Май кой ша та ‘поръча’ бе вмирисан зелен чорап…

  3. ИванКо каза:

    „„Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!“.

    Гласувал съм за Стефан Янев, но все пак съм направил нещо за държавата като съм си платил данъците и затова имам сериозни основания да питам тя какво е направила срещу моята инвестиция. За онова време сентенцията е била актуална, но днес някак си не върви да е такава. В същото време втория цитат от Кенеди си е баш на мястото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране