04.08.2022 | 11:29
Опозицията в БСП: Нинова се тресе от страх да не разобличат далаверите й
Критиците съветват приближените й да не се цапат с нейния дзифт

Корнелия Нинова се страхува, че служебните министри може да разобличат схеми и далавери, оставени като наследство за тях от кабинета „Петков“, в който тя бе участник като вицепремиер и министър на икономиката. За това намекват от опозиционното течение в БСП „Социализъм 21 век“ в поредно отворено писмо-позиция във връзка с драмите в левицата.

„От началото на седмицата лидерите на БСП и особено Корнелия Нинова за пореден път откриха безпринципна и нечистоплътна словесна атака срещу президента и вицепрезидента. Поводът е назначаването на служебно правителство, но причината е друга – страх от евентуалните разкрития на кабинета за завещаното му наследство, включително и за нарушения на закона и злоупотреби със служебното положение на висши сановници от проваленото управляващо мнозинство.

В публичните послания се прокарва внушението, че правителството е „анти-БСП“, защото цели да уязви и унизи Нинова.

Ерго, БСП – това е Нинова и без Нинова няма БСП. Това не просто не е вярно, то е непочтено към партия, която току-що отпразнува 131-ния си рожден ден и повечето от хората в БСП членуват в нея преди Нинова да е била родена.

Откритата война срещу служебния кабинет е поредно алиби за поредната изборна загуба“, предупреждават критиците на червеното ръководство.

Според тях под пластовете на дребнавите и заядливи атаки срещу президента се внушава и нещо друго – че не може социалисти да участват в управлението на страната, ако не са получили одобрението на Нинова, както не може да бъдат уволнявани от правителството, ако се ползват с нейното благоволение. „Подтекстът е готвената противоуставна разправа с тримата членове на НС на БСП, които приеха назначения за министри, а може би не само с тях.

Уважаеми членове на НС на БСП! Време е да дадете отпор на групата, окупирала ръководството на партията в името на личните си интереси. Не позволявайте имената ви да се покрият с позор заради ваше съучастие в приключването на БСП като водеща политическа сила“, пишат още гневните на Нинова и ко. социалисти.

3 коментара

 1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  Драги ми Сашо,чети по-внимателно какво съм написал.Тези малоумници-БулгаристанСерсемПртиси,воглаве с пачаврата на костов нямат никакво,ама никакво право да се зоват социалисти.ДЯДО БЛАГОЕВ,ГЕОРГИ КИРКОВ,ГЕОРГИ ДИМИТРОВ,ВАСИЛ КОЛАРОВ,ЧЕ ДАЖЕ И ТОДОР ЖИВКОВ,ТЕЗИ ТИТАНИ НА ЛЯВОТО,ще се обърнат в гробовете си заради такива ‘социалисти’
  БулгаристанСерсемПартиси ще бъде окончателно ликвидирана от ПАЧАВРАТА на костов-кучката от Путковица,пардон,Крушовица.Всъщност,това заслужават МАЛОУМНИЦИТЕ недоклатени.Това наистина е МИСИЯТА на крушовската ‘Дева’

 2. Сашо каза:

  Петко, защо сравняваш мадам Лъжа с ДЯДО БЛАГОЕВ,ГЕОРГИ КИРКОВ,ГЕОРГИ ДИМИТРОВ,ВАСИЛ КОЛАРОВ,ЧЕ ДАЖЕ И ТОДОР ЖИВКОВ ?! Крушовенската Дева е психодясна по генезис и мисията й е да затрие БСП.

 3. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  ‘Уважаеми членове на НС на БСП! Време е да дадете отпор на групата, окупирала ръководството на партията в името на личните си интереси. Не позволявайте имената ви да се покрият с позор заради ваше съучастие в приключването на БСП като водеща политическа сила“, пишат още гневните на Нинова и ко. социалисти.’
  БулгаристанСерсемПартиси-партия,зачената в грях от бандата ‘Луканов,Лилов,Младенов’ и компания.Партия,опозорила се с най-безпринципните чифтосвания и съешавания.С измисления ‘цар’Симеончо,син на този,в името на когото избиваха нашите деди ,бащи и майки.Срам и пълен позор.Чифтосахте се с Доган,идеолог на убийците от БУНОВО,направихте министър-председател един сламен човек и пълен боклук,когото дори красивото Наде изхвърли.Сега се съешавате с най-отявлените русофоби и антикомунисти-отрепките на костов.И то защо-за да може ПАЧАВРАТА на костов,която ви язди и влечугите около нея да грабят и си пълнят пеликанските утроби.БОКЛУЦИ ГАДНИ,отивайте в ПРЕИЗПОДНЯТА и хич не се връщайте.

  БулгаристанСерсемПартиси-партия,зачената в грях от бандата ‘Луканов,Лилов,Младенов’ и компания, ще бъде най-позорно ликвидирана от ПАЧАВРАТА НА костов.Това заслужавате,МАЛОУМНИЦИ,след като оставихте тази смрадла от ПУТКОВИЦА,пардон,КРУШОВИЦА,да ви вършее тръне на кухите КРАТУНИ.БОКЛУЦИ НЕДОКЛАТЕНИ.Марш у гюбрето.
  Този екскремент киро,някой си,добрев изобщо не трябва да се показва изпод гюбрето.БулгаристанСерсемПартиси беше ликвидирана още от колаборацията на двама ренегати-николай ‘ЛАЙНОТО’ ДОБРЕВ и пишман авджията и още по-пишман агент на ДС-гоце, с Манчо от Драгалевци срещу 30 сребърника,които така и не получиха, вследствие на което,осъзнавайки с пиянския си мозък какво е направил,николай,’Лайното’ ДОБРЕВ се самоуби с алкохол. Сега,благодарение и на такива отрепки.БулгаристанСерсемПартиси ще бъде окончателно ликвидирана от ПАЧАВРАТА на костов-кучката от Путковица,пардон,Крушовица.Всъщност,това заслужавате МАЛОУМНИЦИ недоклатени.
  Боклуци недоклатени,какво общо имате с ПАРТИЯТА НА ДЯДО БЛАГОЕВ,ГЕОРГИ КИРКОВ,ГЕОРГИ ДИМИТРОВ,ВАСИЛ КОЛАРОВ,ЧЕ ДАЖЕ И ТОДОР ЖИВКОВ,ТЕЗИ ТИТАНИ НА ЛЯВОТО.ВИЕ СТЕ БОКЛУЦИ И ОТРЕПКИ,КОИТО ЗАСЛУЖАВАТЕ САМО ПРЕЗРЕНИЕ И ЗАБВЕНИЕ.МАРШ В ПРЕИЗПОДНЯТА,СБЪРКАНЯЦИ НЕЩАСТНИ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране