17.08.2022 | 20:41
Освиркаха Радев на излизане от президентството
Акцията е под надслов #ГаzWithMe
Протестиращи освиркаха президента Румен Радев, който си тръгваше от „Дондуков“ 1. Те изпратиха държавния глава с възгласи „оставка“. Акцията под надслов #ГаzWithMe започна в 19:00 ч.

Нищо не се е променило от 2013 година. Още от времето на Орешарски се въртят едни и същи кукли на Москва тук. Основните ни искания са никакъв „Газпром“ или поне това е моето. Никакъв „Газпром“ и никакви занимавки с руски глупости“, каза пред БГНЕС един от недоволстващите пред президентската институция.

Тази вечер, за трети път, десетки протестират под прозорците на Радев срещу поставянето на България в зависимост от руския природен газ.

Организаторите на протеста изразиха опасенията си, че служебният кабинет, избран от президента, иска да обвърже България с руския гигант „Газпром“.

Хората, които се организираха в социалните мрежи, се заканиха да създадат списък със 7 основни въпроса, сред които „Кои ще бъдат доставчиците на газ за България“ и „Чий е полуостров Крим?“.

Протестите започнаха три дни след встъпването в длъжност на служебния кабинет на Гълъб Донев – в петък, 5 август. Тогава се проведоха две демонстрации – на граждани и на „Демократична България“.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Хората, които се организираха в социалните мрежи, се заканиха да създадат списък със 7 основни въпроса, сред които „Кои ще бъдат доставчиците на газ за България“ и „Чий е полуостров Крим?“
    Абе БОКЛУЦИ недоклатени,кой ще отговаря на тъпите въпроси,които само болни мозъци могат не да измислят,щото няма с какво,а да съчинят с изпразнените си от бело,МериДжейн и др.кратуни.
    КОЛКОТО ДО КРИМ-ТОЙ Е РУСКИ,РУСКИ,РУСКИ И Е БИЛ И ЩЕ БЪДЕ РУСКИ ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА.ЯСНО…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране