01.01.2015 | 14:13
Откриха два трупа в Благоевградско
Причините за смъртта и на двамата се изясняват от полицията

Двама души са открити мъртви в Благоевград тази сутрин. 18-годишен младеж с порезна рана пък пък е нелетял на санитарка в Спешното в Благоевград. Около 8.30 часа е получен сигнал за открит мъртъв мъж в полето на над село Рибник, община Петрич. Вчера той е бил нает за кравар, а тази сутрин е открит мъртъв.

Сигнал за мъртъв млад мъж е получен към 9 часа и от района на град Гоце Делчев. Мъртвият е транспортиран за аутопсия в моргата в Гоце Делчев. Причините за смъртта и на двамата се изясняват.

Към 22 часа снощи 18-годишен младеж с порезна рана е блъснал санитарка в Спешното в Благоевград. Той е бил придружаван от полицаи, защото счупил стъкло. По първоначална информация младежът е употребил наркотични вещества. Към полунощ е транспортиран за „Пирогов”.

Блъснатата санитарка е получила тежка фрактура на двете кости над китката и е била оперирана. 20-годишен младеж от с. Филипово, община Банско, тази нощ е транспортиран за ИСУЛ с травма на двете очи и лицето, след възпламеняване на кутия с фойерверки.

Десетки сигнали за припаднали пияни и сбивания са получени тази нощ от градовете Разлог и Банско.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране