17.04.2015 | 8:14
Откриха труп, захвърлен в канавка
Тялото е на мъж, на видима възраст около 30 години, висок около 170-180 см.

Мистериозен труп беше открит вчера край пътя Средец – Елхово.

Тялото е на млад мъж с неустановена до момента самоличност. То е било захвърлено в канавка край шосето на около 3 км след село Факия. На зловещата находка се натъкнал шофьор на товарен камион, който пътувал към Средец.

Водачът веднага спрял и се притекъл на помощ, защото помислил, че човекът в канавката може да е ранен при катастрофа. Когато приближил обаче, установил, че той е мъртъв. Той незабавно подал сигнал в полицията и минути по-късно криминалисти са отцепили района. Тялото е на мъж, на видима възраст около 30 години, висок около 170-180 см.

Бил е облечен в тъмен панталон и черен анорак със сиви ръкави. В дрехите на мъртвеца не са открити никакви лични вещи, нито документи за самоличност. На този етап разследващите нямат никаква представа кой е мъжа и какво е причинило смъртта му. При първоначалния оглед не са били открити никакви видими следи от насилие.

Една от версиите е, че най-вероятно починалият е бежанец, тъй като е с тъмен цвят на кожата и мястото, на което е открит е близо до българо-турската граница. Разследващите предполагат, че той може да е починал от измръзване или от глад.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране