23.03.2015 | 18:44
“Пълен бастун” нарекъл Жотева “грозна”
Клиент в магазин влуди опашка и вдигна скандал

Нагъл и адски невъзпитан тип обиди говорителката на външно министерство Бетина Жотева на опашка в магазин. Докато тя и други хора чакали, за да си платят продуктите, той спокойно си говорил по телефона, заради което пропуснал да си вземе една от касовите бележки. Връщайки се се нахвърлил на касиерката, а при репликата от страна на Жотева, че постъпката му е грозна, той се изцепил: “Вие сте грозна”.

Ето какво разказа самата Жотева:

“Един пълен бастун на опашката пред мен. Идва му ред да плаща на касата. Звъни му мобилния. Той вдига.Касиерката вече е прехвърлила всички продукти. Той говори. Ние го чакаме. Той продължава да говори. Ние продължаваме да чакаме. Плаща говорейки. Близо 13 лева с карта. И си тръгва говорейки. Плащам аз. Той се връща и започва да крещи на касиерката, че не му е дала втора бележка. Вдига страхотна дандания. Жената се притесни ужасно. Аз се намесвам: Вие говорехте, не взехте бележката. Защо викате. Ние Ви чакахме. Беше много грозно. А той на мен: Вие сте грозна..Шесисипа..”

“От изправен бастун се получава селска пръчка!!!”, коментираха приятели на Жотева под поста й. “Споко! Сипи! Той е гладал “грозно” Затова те е видял ” грозна” Всеки чува това, което иска и вижда, което иска!;)”, съветват други.

“Като е селска пръчка да си седи у село, че дойде време да сади лука! “Човек от селото може за изкараш, но селото от човека- никога”!”, констатират трети.

Случката провокира и споделяния на други подобни изживявания – “Един зад гърба ми си говореше по телефона по време на представление в Народния Театър. Жената на чийто скут той се “прикриваше’ на ужасения ми поглед, прошепна през зъби – “кво ма?”

1 коментар

  1. SOS каза:

    ТЯ Е ПРОСТО ГОВЕДО,КРАВА

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране