31.12.2020 | 12:24
Павел Колев напуска поста си в “Левски”
Подадената оставка е приета от мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков
Изпълнителният директор на “Левски” Павел Колев се оттегля от поста си. С това свое решение той ще изпълни обещанието си да освободи длъжността след края на годината. Подадената оставка е приета от мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. За това съобщиха от “Dsport”.

На този етап няма дата, на която Колев да освободи кабинета си на “Герена“, но се очаква това да се случи в първите дни на януари.

Новината съвпадна с остра публикация на един от водачите на Националния клуб на привържениците (НКП) на „Левски“ – Любомир Костадинов-Младежа. Той атакува Колев в социалните мрежи, където нарече вече бившия изпълнителен директор “лъжливо овчарче”, което ще се изкара жертва, след като обере хвалебствията за мобилното приложение за което организираните привърженици настояват от три години. То бе представено вчера.

Колев стана изпълнителен директор на сините в началото на 2019 г. след покана на тогавашния собственик Спас Русев. Преди това бившият журналист работеше в Българския футболен съюз, където заемаше длъжността на заместник-изпълнителен директор.

В последната година Колев често говореше за напускане, но в края на август заяви, че чувства морален дълг към клуба и привързаност към Сираков, като ще продължи да работи в „Левски“ до 31 декември.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране