17.07.2021 | 0:13
Павел Колев напусна Левски
Братя Цоневи и Адриан Краев подписаха нови договори

Павел Колев прекрати взаимоотношенията си с Левски. Изпълнителният директор и председател на Управителния съвет на „сините“ приключи с клуба, като всичко се изясни на заседанието на ръководството. Той подаде молба за прекратяване на договора още на 4 януари. Чрез нея бившият журналист поиска двете страни да се разделят, считано от 10 януари. На 12 юли 2021 г. сагата с напускането на директора взе обрат, когато молбата на Колев бе входирана в Агенцията по вписванията.

Сега Наско Сираков трябва да му търси заместник. Темата бе дискутирана на заседанията на Надзорния и на Управителния съвет. До края на август ще има временно изпълняващ функцията на изпълнителен директор. Вероятно това ще е Константин Баждеков.

„За първи път от година и половина сме се споразумели с почти всички наши бивши футболисти. Ще гледаме спокойно напред и за по-широко сътрудничество с „Палмс Бет“. Голяма част от заплатите на настоящите играчи са изплатени. Нямаме пречка да започнем сезона. Имаме достатъчно футболисти. Най-лошото е зад гърба ни. Гледаме с оптимизъм. Левски ще се върне бързо там, където му е мястото – в челото на класирането. Тези две години и половина ги броя за 20 години трудов стаж. Случиха се неочаквани неща, настъпиха турбулентни времена. Цял свят видя, че привържениците ни са в състояние да помагат не само от трибуните, но и финансово. Те обаче искат нещо насреща“, заяви Колев.

На „Герена“ нови договори подписаха близнаците Борислав и Радослав Цоневи, както и Адриан Краев. „Ръководството им изказва признание и благодарност, че останаха верни на любимия си клуб в един от най-тежките му периоди, и им пожелава много бъдещи щастливи мигове със синята фланелка“, съобщиха от „Герена“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране