15.02.2016 | 11:44
Пеевски е неадекватно допълнение към Доган
Почетният председател на ДПС е бил изненадан от връзките на Местан с турския посланик

“С Ахмед Доган не съм се виждал след като излезе информация в медиите, че е забранено влизането му в Турция. Бях в провинцията, но може би днес или утре ще се срещнем”, заяви пред Нова телевизия най- близкият човек до пожизненият лидер на ДПС Димитър Тадаръков.

“Може би тази забрана е защото той защитава интересите на българите, но едва ли ще се изкара новия Левски. Не си спомням Доган някога да е говорил антитурски, но работата му единствено е насочена в защита на българските интереси”, заяви Тадаръков, който е сред най-пламенните защитници на Доган. „

“Делян Пеевски не го познавам, срещал съм се два – три пъти с него, но мисля, че просто Турция го е сложила като някакво неадекватно допълнение на Доган. Политически изказвания негови срещу Турция не съм чул или поне медиите не са публикували”, коментира той.

Тадаръков не пожела да коментира Касим Дал, а само каза, че “10 години подред той едва ли не се е покланял пред Ахмед Доган”. Той не знае и защо Доган се е доверил на Лютви Местан и само разказа, че Доган е бил изненадан от връзките на Местан с турския посланик.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране