19.07.2024 | 14:03
Пеевски изтърбушил кабинета на Доган (видео)
Цялата документация на партията е изчезнала

Делян Пеевски е изтърбушил кабинета на Ахмед Доган в партийната централа на ДПС. Другият оперативен председател на партията Джевдет Чакъров заяви, че е влязъл в сградата по надлежния законов ред, придружен от адвокат.

“Всичко е изнесено, всички кабинети са празни и, най-важното, кабинетът на почетният председател д-р Ахмед Доган е буквално изтърбушен! Цялата документация, където досега се е съхранявала история на партията ни, няма я никъде!”, развълнувано разказваше той.

Чакъров заяви, че централата ще остане отворена за всички, които имат достъп. Но не каза дали ще предприеме мерки за липсващата документация. Преди него Джейхан Ибрямов обяви, че сървърът и целият архив са били прехвърлени към друга фирма.

Поддръжниците на Доган, които по собствените им твърдения, са били около 500, включват представители на партийни организации, верни на почетния председател, както и депутатите, изгонени и напуснали парламентарната група на ДПС. Целта на сбирката, която се проведе при закрити врата в столичния хотел “София Балкан Палас”, очевидно е да консолидира съпротивата срещу председателя на партията Делян Пеевски, с когото Доган влезе в конфликт за контрола върху ДПС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране