03.06.2023 | 17:59
Пепи Еврото духнал в Дубай с детето си?
Хлапето обявено за международно издирване

Пепи Еврото се е скрил в Дубай с детето си, съобщава ПИК, позовавайки се на свои източници от Държавна агенция разузнаване. Обявеният за национално издирване Петър Петров – Еврото е извел и детето си, което пък е обявено за международно издирване.

Бившият следовател Петър Петров, издирван за създаване на мрежа за оказване на влияние върху съдии и магистрати от ВСС, е напуснал България в 06.00 часа сутринта на 30 май.

Според доклад на ДАНС има достатъчно солидни доказателства, че Пепи Еврото е отпътувал с автомобил от София до Бургас, където го е очаквал хеликоптер. Оттам Петров е излетял в посока Турция. Вероятно именно от турска територия Еврото е отпрашил към Дубай.

Въпросът е как е успял да изведе детето от България и го е прекарал през няколко граници, без да има декларация със съгласието на майката.

Ако това е станало с фалшиви документи, законите на ОАЕ за безкомпромисни и Еврото го чака несладко пребиваване в Дубай. А Външно министерство трябва да направи всичко възможно, за да върне детето в България.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране