06.02.2023 | 23:31
Пиарката на Народния театър пусна измислен компромат срещу Морфов
Мургавелката използва бившия си колега от ДПС Тома Биков и жълти медии за популяризиране на смешната "сензация". Подслушват артистите в Народния театър

Актрисата от Народния театър Рени Врангова, която е и съпруга на режисьора Александър Морфов, взе отношение по повод разпространеното видео с думи на мъжа й срещу колегата й Евгени Будинов, който е бивш депутат от ГЕРБ.

„Този манипулативно изрязан запис е собственост на Народния театър и е бил съхраняван в ПР отдела. Явно ТЕ са го изпратили на когото трябва. Странни функции изпълняват, защото на всички е ясно, че Реклама на представления НЯМА. (Както виждате във фейсбук актьори и режисьори масово си рекламират представленията.) Това доказва нещо много страшно…., че в театъра ни подслушват и следят отвсякъде. Послееее…..писмени обяснения и ЧСИ! Внимавайте!“, написа Врангова във фейсбук.

В останалата част на записа се казват думите на Будинов: “Аз не съм социално ангажиран, аз имам финансов проблем и затова съм с ГЕРБ“, твърди още актрисата.

По-късно в коментар под своя пост и в отговор на въпрос на познат кой е снимал Морфов тя отговаря: „Не е компромат. С най- добри чувства фотографът е снимал цялата репетиция, всички репетиции (това е много преди скандалите, септември месец), но преди месец директорът е изискал всички записи. Сетил се е, че могат да му послужат за нещо.“

Ръководител на пиар отдела на Народния театър е прословутата дребна интригантка Велислава Кръстева, изгонена от ДПС именно заради интриги. Тя има конфликт Морфов, който вече на няколко пъти надраска вратата на кабинета й в Народния театър. За разпространението на измисления компромат Кръстева използва бившия си колега от ДПС Тома Биков. Бившият депутат е работил като сътрудник на Касим Дал в централата на етническата партия.

По-рано днес от разпространено в медиите видео стана ясно, че актьорът Евгени Будинов е бил изхвърлен от спектакъла „Хъшове“ на Народния театър от режисьора Александър Морфов по политически причини.

„Имаме още едно отсъствие. Един гербаджийски боклук, който го изхвърлихме от представлението…” Тези думи на режисьора се чуват по адрес на актьора Евгени Будинов, който дълги години бе част от неговата постановка. Самият Морфов заявява, че Будинов има качества, но не може да бъде част от представлението заради своите разбирания.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране