15.11.2023 | 15:54
Пиарката на Кунева и Мая Манолова вече прислужва на…Благомир Коцев
Пенка Георгиева забърка нова скандал - записвала с телефона си всяка среща на новия градоначалник с шефовете на дирекции в Община Варна

За пиар на новото кметче на Варна от ПП/ДБ Благомир Коцев е назначено лицето Пенка Георгиева. Въпросната Пенка е пратена от Простото Киро, за да бъде напушеното кметче на каишка, пише местният сайт „Афера“.

Георгиева е била пиар на …. Меглена Кунева, а по нататък била пиар на … Мая Манолова. „Хубави“ хора, хубав „пиар“, като се има предвид докъде са я изкласили политически, благодарение на „пиара“ си Пенка.

На Мая Манолова тя е била пробутана от кръга „Сиела“ и като се има предвид къде в политическото небитие Пепа отнесе и Кунева, и Манолова, и „мутри вън“, Благомир Коцев добре го нахакаха.

Точно Пенка Георгиева стана ябълката на раздора в „Изправи се“ и “ Мутри вън“ и адвокат Николай Хаджигенов я изгони заради конфликт, който създала.

По това време в медиите излезе и следната информация: „Вместо мутрите, Хаджигенов изхвърли пиарката на МаяМа! Обвиниха я, че взела пари от…“

Кметът Благомир Коцев започнал да провежда срещи с директорите на дирекции в Община – Варна, но плътно до него стояла пиарката, пратена от Простото Киро във Варна, която прекъсвала хората и не кметът, а тя им задавала въпроси.

Пенка пиарката записвала и всяка среща с телефона си без знанието на общинарите. През това време Благомир Коцев не знаел къде се намира и гледал в една точка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране