29.03.2015 | 12:32
Пияна жена уби двама при зверска катастрофа
Тежкият пътен инцидент е станал в Кресна
Снимка: БГНЕС

Двама загинаха и двама са ранени при катастрофа между лек автомобил мерцедес и пикап на главен път Е-79 в Кресна. Пътният инцидент стана в 6.35 часа в центъра на град Кресна. Пикап, излизащ от подлеза под жп линията, и пресичащ Е-79 в посока с. Сливница, е ударен от мерцедес, движещ се по главния път в посока дефилето.

Ударът от страната на водача на пикапа е страшен, тъй като мерцедесът най-вероятно се е движел с много висока скорост. Ограничението на скоростта на Е-79 в територията на град Кресна е 50 км/час.

Мерцедесът, след като удря пресичащия пътя му пикап, се преобръща странично няколко пъти, спира след 20-на метра на лявата си странична част. Удареният пикап се подпира на пътеуказателни табели. На място загиват водачът на пикапа и още един пътник от него, които са на 49 и 60 години.

Двама пострадали – 24-годишна пияна жена от мерцедеса и 49-годишен мъж от пикапа са транспортирани до МБАЛ-Благоевград, състоянието им не е тежко. Мъжът е с фрактура на ръка и други контузии, момичето е с комоцио и контузии.

В 7.30 часа започна оглед на местопроизшествието, товарните автомобили изчакваха, а леките се пропускаха по обходните улици на Кресна. В 8.30 труповете на двамата загинали бяха транспортирани от Кресна за аутопсия в моргата на МБАЛ-Благоевград, а движението по Е-79 възстановено.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране