06.06.2015 | 0:21
Пияни британци приземиха самолет в София
Англичаните пушили в тоалетните и опипвали стюардесите

Шестима британци с неприлично поведение принудиха самолет, излетял от Великобритания за Турция, да кацне извънредно на летището в София и българската полиция да се намеси, пишат британските вестници “Ковънтри телеграф” и “Дейли мейл”.

Самолетът Боинг 737 с 137 туристи и петима членове екипаж пътувал от Бирмингам за курорта Даламан в Турция. Той бил на авиокомпания Monarch airlines. Полетът трябвало да продължи 4 часа.

На половината път шестима британци започнали да буйстват. Те пушили в тоалетната на самолета, напили се с алкохол, който носели и започнали да опипват стюардесите. Пилотът ги предупредил да спрат, но те не го послушали. Накрая пилотът поискал извънредно кацане на летището в София и самолетът се приземил около 18,20 ч. местно време вчера.

Български полицаи се качили в самолета и задържали буйстващите британци. Останалите пасажери трябвало да чакат в самолета два часа, преди той да се отправи към крайната дестинация.В Тwitter се появиха кадри от случката, качени от ядосани пътници.

Пътникът Крис Кейзи написал: Заради шестима идиоти самолетът кацна извънредно в София и те бяха свалени.Авиокомпанията се извини на останалите пасажери за случая и подчерта, че не толерира подобно поведение в самолетите си. Шестимата буйстващи пътници, свалени от машината, повече няма да имат право да пътуват с Monarch airlines.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране