10.04.2021 | 20:54
Плевнелиев пръсна 200 бона за нова кола
Имам стаж буквално на тираджия, защото в Германия съм карал по 150 000 километра годишно, изтъкна преди време със самочувствие бившият държавен глава

Няма криза за Росен Плевнелиев! Бившият държавен глава се е обзавел с последен модел джип БМВ Х7, съобщава в. „Уикенд”. Читатели на вестника разказаха, че са видели мъжа на Деси Банова в центъра на София, гордо шофирайки новата си лъскава придобивка.

Проверка показа, че колата струва над 200 000 лева и около 100 човека в България имат честта да притежават луксозния джип. Возилото е чисто ново и Плевнелиев все още му се радва като малко дете на шоколадово яйце.

Плевенелиев и бившата синоптичка Деси Банова имат общо четири деца. Те са родители на общото им отроче Йоан. Блондинката има от предишната си връзка дъщеря Йоана, а политикът има батковците Асен и Павел, който са от бившата му жена Юлияна. Именно многолюдната челяд наложила покупката на голям семеен автомобил, който да е поне 7-местен.

Доскоро бившият президент нямаше своя кола, а използваше лимузина и шофьор на НСО, които му се полагат до живот. По време на 5-годишния му мандат Плевнелиев призна, че въобще не е сядал зад волана по настояване на НСО. Държавният глава често се хвали, че е добър шофьор.

„Имам стаж буквално на тираджия, защото в Германия съм карал по 150 000 километра годишно”, изтъкна преди време със самочувствие Плевнелиев.

От няколко години политикът от Гоце Делчев се радва на истинска семейна идилия. Той успя да сплоти синовете си от втория си брак – Асен и Павел, с настоящата си съпруга Деси Банова, нейната дъщеря Йоанна и общия им син Йоан. Лятото фамилията обича да отдъхва в имението на Плевнелиев в Гърция. За пътуването им е необходим голям и сигурен автомобил и те вече го имат.

Бившият държавен глава шофира звяра на четири колела с редовната си ухилена физиономия и не отказва селфи с почитатели. Деси Банова все още не смее да кара мощното БМВ, защото преди две години катастрофира със скъпия си мерцедес, който бе сватбеният подарък на красавицата от любящия й мъж.

1 коментар

  1. Аз каза:

    Браво на него!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране