21.11.2023 | 9:56
По заповед на Доган: Структурите на ДПС масово номинират Пеевски за лидер
Санкционираният за корупцията от САЩ и Великобритания скандален "бизнесмен" ще бъде новият оперативен председател

Структурите на ДПС в страната масово номинират председателя на ПГ на движението Делян Пеевски за лидер на партията. Това се случва само дни след като босът на партията Ахмед Доган го нарече „феномен“ и даде ясно да се разбере, че той ще бъде следващия оперативен председател.

Областният съвет на ДПС в Добрич взе решението си още на 18 ноември, ден след Централния съвет на Движението в петък. Тогава ЦС на ДПС насрочи Националната конференция на Движението за 24 февруари 2024 г. След края на заседанието Пеевски обяви, че се кандидатира за лидер.

Областният съвет на ДПС-Благоевград номинира днес Делян Пеевски за председател на ДПС. На заседанието членовете бяха запознати с решенията на Централния съвет на ДПС от 17 ноември 2023 година.

Областният съвет на ДПС в Кърджали също номинира Пеевски за лидер на заседанието си тази вечер. Това е най-голямата структура на партията в страната.

Вчера на свое заседание ДПС – Стара Загора единодушно номинира Делян Пеевски за председател на ДПС. На проведеното заседание областният председател Шендоан Халит запозна организацията с решенията на ЦС на ДПС, взети на 17 ноември 2023 г. Бе приет и график за провеждане на общински отчетно-изборни конференции, както и за областна отчетно-изборна конференция на ДПС – Стара Загора.

Единодушно Делян Пеевски бе номиниран за лидер на ДПС и на днешните заседания на областните съвети на партията в Пазарджик, Велико Търново, Хасково, Ямбол, Пловдив, Сливен и в Русе.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране