28.05.2015 | 9:00
Поетеса посвети нова поема на Борисов, зове го да вкара престъпниците в затвора
61-годишната Магдалена Димитрова сподели, че Бог й диктувал стиховете

Поетесата Магдалена Димитрова от Пловдив посвети нова поема на премиера Бойко Борисов. Част от нея бе прочетена в ефира на ТВ7 тази сутрин. Виновниците вкарай бързо в затвора и да нямаш дори опора, действай бързо ти, Бог над тебе бди, каза 61-годишната дама.

Тя твърди, че Бог й диктувал стиховете, но с възхищението й към Бойко Борисов е свързано нейното вдъхновение. Посветила му е над 10 стихотворения. „Има сила, която наричам Бог. Тя ми диктува какво да пиша“, обяснява Магдалена Димитрова.

„От външните сили ти ни пази, ще ни вкарат само те във войни. Народът ще страда, ще гине, ще мре…“, пророкува пловдивчанката.

„Надявам се Борисов да обърне по-голямо внимание, защото това, което сега прави, не е достатъчно. Трябва смело да действа, защото в момента не се правят никакви реформи. Ако не се вземат мерки, България загива“, заяви в „Добро утро, България!“ Димитрова.

Тя зове за реформи и в правосъдната, и в социалната сфера, а съветът й към Борисов е да се пази дори от най-близките си съмишленици. „Дори и в собствената си партия той има врагове. Трябва да се вслуша в моите думи, защото стиховете ми са писани с Божията промисъл“, каза още Магдалена Димитрова.

3 коментара

  1. Очев каза:

    Така и не разбрах,това “поет” ли е, или “поетеса!?”

  2. Ruber каза:

    когато си тьп това е проблем за околните ти просто не го осьзнаваш

  3. MaTPoCa каза:

    Боже опази…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране