14.08.2024 | 16:43
Полина Паунова работи за Пеевски и Борисов и дим се вдига
Не може круша да падне под череша

Тази сутрин в сутрешния блок на бТВ гости са били Полина Паунова, Диана Дамянова и Георги Харизанов. Темите са обичайните: Борисов, Пеевски, изборите, Борисов, Пеевски,….

Трябва да се отбележи, че в рамките на 25-минутен разговор Паунова на няколко пъти подчерта дебело, че е в студиото в качеството си на „журналист“, като „човек от страната на журналистиката“ и „откъм фактите“. Разбира се, този примитивен начин да внушаваш, че другите правят това, което всъщност правиш ти – обикновена пропаганда в нечия полза – е доста изтъркан, но ако решиш да го използваш е добре да го направиш по-интелигентно. Но, колкото-толкова. Както се казва – не може круша да падне под череша.

Придържането към фактите и към журналистиката, обаче, се сведоха до това Паунова да направи обстоен разбор на миналото на служебния премиер Грънчарова-Кожарева, като обърна специално внимание на настоящия ѝ съпруг, който през 2015г., като юрист, е бил член на ВСС и е избрал Сотир Цацаров за Главен прокурор. Което, според Паунова, било доказателство за зависимости.

От тази констатация излиза, че въпросният Михаил Кожарев притежава свръхествествени способности, защото още през 2015 г., когато бъдещата му съпруга е избрана за зам. – шеф на Сметната палата, той е предвидил, че през 2023г. умнокрасивите ще са на власт, ще измислят бутафорията с т.нар. „домова книга“ и е решил да я предложи, че и да се ожени за нея. (Бившата ми жена е шефка на една от големите банки в страната, ако обича да ме има предвид, ако и аз нищо да не разбирам).

Друг факт, който смути „журналистката“ е, че повечето висши държавни чиновници от „домовата книга“, изобретена от ПП-ДБ, които се избират от парламента, са избрани с гласовете на ГЕРБ и ДПС. При положение че през последните 15 години именно ГЕРБ и ДПС доминират в НС кой е трябвало да ги избере не стана ясно. Стана ясно, обаче, че за „придържащата се фактите“ това е проблем.

Всеки глас повече за ГЕРБ и Пеевски на предстоящите избори ще е благодарение на тези остриета на „промяната“ и примитивизма, с който действат.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране