02.02.2021 | 11:20
Помощ! Спасете ни от Цитиридис
Той първо гостува при Антон Хекимян в сутрешния блок, само час по-късно се появи в "Преди обед" заедно с певицата Дара

лед едномесечният отпуск, Николаос Цитиридис се завръща с пълна пара в ефира и има опасност да писне на зрителите още преди да се е излъчило скучното му шоу тази вечер в 22.30. Той първо гостува при Антон Хекимян в сутрешния блок, само час по-късно се появи в „Преди обед“ заедно с певицата Дара, макар че нямаше никаква работа при Деси и Сашо и след броени минути отново завзе ефира. Гологлавият грък стана лице и на рубриката с хороскопи, която се излъчва по обяд и е подготвена от астроложката Алена, пише Hotnews.bg.

„След като спрат шоуто му още веднъж и окончателно, ще има поне къде да се изявява за бъдеще като реди карти таро или изготвя хороскопи“, интригантстват зад гърба на телевизионера.

“Ново лице – с истински нос, уши и всичко останало” ще се присъедини към “Шоуто на Николаос Цитиридис” през новия му сезон, който стартира тази вечер в 22:30 ч. по bTV, както всички, дори тези които не гледат телевизия, са разбрали. Така, с усмивка, Николаос Цитиридис описа новия, бляскав и мистичен член в екипа на шоуто, по време на гостуването си в “Тази сутрин” по bTV, но не го издаде.

Най-младият водещ в ефира на bTV днес става на 27 години, а шоуто му вече има своята първа година в ефир. “Толкова много неща се случиха през това време, че не мога да повярвам, че е изминала само една година”, каза с вълнение Николаос пред Антон Хекимян и добави, че “шоуто е невероятно училище!”. Помъдрял с още една година, усмихнатият Николаос обеща да стъпва леко и много категорично, влизайки в “чудния клуб на 27-годишните” и си пожела да е винаги заобиколен от хората, които го обичат и подкрепят и му помагат да бъде най-доброто от себе си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране