25.04.2023 | 15:28
Потрес! 80-годишният старец Байдън се кандидатира отново за изборите през 2024 г.
Тръмп също вече обяви кандидатурата си за президент на САЩ

Президентът на САЩ Джо Байдън обяви кандидатурата си за втори мандат начело на страната. Изборите са на 5 ноември догодина. Днешната дата съвпада с четиригодишнината от обявяването на кандидатурата му за вота през 2020 г., когато победи Доналд Тръмп.

Кампанията на Джо Байдън стартира официално под формата на триминутен видеоклип, от който става ясно, че в програмата на 46-ия президент на САЩ ще бъдат засегнати проблеми като защитата на демокрацията, абортите, избирателните права и мрежата за социална сигурност.

Джо Байдън е най-възрастният президент на САЩ. Ако спечели изборите, той ще бъде на 86 години до края на втория си мандат.

76-годишният Тръмп също вече обяви кандидатурата си за завръщане. Той е твърд фаворит за номинация на Републиканската партия, въпреки че му беше повдигнато наказателно обвинение и остава под множество други разследвания по сериозни обвинения.

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    Тоя към тия негови необявени войни до догодина се надявам да си смени местоживеенето в пъкала при дявола при тия толкова много млади невинни жертви.Като тоя не е трябвало да се раждат и ако има Господ да ги накаже и семето да и изчезне на рода им от най големия до най малкия на тия подклаждащи войни и смърт за невинни хора.

  2. Анонимен каза:

    Тоя към тия негови необявени войни до догодина се надявам да си смени местоживеенето в пъкала при дявола при тия толкова много млади невинни жертви.Като тоя не е трябвало да се раждат и ако има Господ да ги накаже и семето да и изчезне на рода им от най големия до най малкия на тия подклаждашти войни и смърт за невинни хора.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране