26.09.2022 | 21:00
Потрес! Илияна Йотова рекламира дрехи на Kensol
Модна марка се фука в социалните мрежи, че вицепрезидентът носи техен тоалет

Вицепрезидентът Илияна Йотова се оказа рекламно лице на дрехи. От 3 дни в социалните мрежи върви спонсорирана рекламна публикация на марката „Kensol“, в която се използва снимката й.

В събота, 24 септември, в официалната страница на модната марка е качена снимка на Илияна Йотова от официално събитие, а текста гласи, че „вицепрезидента Илияна Йотова е елегантна с Kensol визия„. Линк препраща към сайта им, от което може да се види, че тоалета на вицепрезидента струва около 700 лева.

Според закона, президента и вицепрезидента на България нямат право да участват в каквито и да било рекламни кампании. Доста странно е, че Илияна Йотова е дала съгласието си за подобна акция. Някои обаче смятат, че е напълно възможно от модната марка на своя глава да са си позволили да използват държавник за рекламната си кампания в социалните мрежи, и Йотова да не е наясно с това.

До този момент – понеделник, 26 септември, в 20 часа, снимката е харесана от 567 души и е събрала 47 коментара. Един от тях гласи: „Тоалетът е хубав, но как може зам.-президентшата да си позволи да се вижда така подплатата/хастара отдолу?! Няма ли пиари с нея да й кажат“?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране