10.05.2021 | 18:33
Появи се и втори бизнесмен с разкрития за корупцията на ГЕРБ
Бареков в защита на ГЕРБ: Това е фарс, пиар на Манолова

Бившият безцензурен политик Николай Бареков се включи в защита на управляващите все още ГЕРБ в заседанието на парламентарната комисия по ревизията. Бившият евродепутат се появи на заседанието с пропуск като журналист от варненки сайт и поиска да знае защо комисията на Мая Манолова не е разгледала три сигнала, които той е изпратил.

Пуснахме ги още в първия работен час на тази комисия, ще бъдат ли обсъдени те, как избира г-жа Манолова кой да изслушва? Това тук е фарс и пиар, който Манолова си организира, каза Бареков пред комисията.

Имаше ли конфликт на интереси нашия сигнал да не се гледа? По какви критерии решиха какво да гледат тук в тази комисия, каза още той.

Мая Манолова му обясни, че сигналите на Бареков са изпратени надлежно към прокуратурата и правилните органи.

Това разгневи депутатите от ГЕРБ, които взеха разпалено да крещят.

Точно по това време стана ясно, че пред парламентарната зала Запад има и втори бизнесмен готов да направи скандални разкрития. В момента той е наобиколен от журналисти. Каза, че има бизнес в различни сектори и че ще разберат кой е вътре в залата.

По-късно стана ясно, че това е бизнесменът Павел Стоименов. Той твърди, че Иван Ангелов всички земеделци в Южна България.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране