08.09.2023 | 21:09
ПП и ДБ спряха бутането на Паметника на Съветската армия
Новината не потресе и избирателите на кандидата на ДС, БКП, ДСБ и ППДБ Васил Терзиев, внук и наследник на червени генерали от ДС

Новината, която не бе неочаквана за никой столичанин, не потресе и избирателите на кандидата на ДС, БКП, ДСБ и ППДБ Васил Терзиев, внук и наследник на червени генерали от Държавна сигурност. Областният управител от ПП и ДБ си играе с избирателите предизборно спира бутането на паметника като го обжалва в съда.

Новината съобщи и коментира инфлуенсърът Виктор Димчев:

Областният управител на София, Вяра Тодева, съосновател на ППДБ и назначена от „почтенште братя“ на поста, обжалва събарянето на МОЧА.

Припомням, че същата коалиция издигна за кандидат-кмет на София син, внук и племенник на партизани и ДС офицери.

Онези от вас, които все още мислят, че ППДБ не са реинкарнация на БКП, грешат.

Това са същите онези номенклатурни мишки, които облизваха връхчетата на халата на Тодор Живков и напълниха гуши с откраднати народни пари.

Те пак са тук и пак са същите.

Блейте, вярващи глупци!

Коментар на Виктор Блъсков от ФБ също по скандалната тема:

Вяра Тодева, областен управител на София назначен от ПП-ДБ и съосновател на ПП, която обещаваше да се заеме с МОЧА се е заела с МОЧА – обжалва решението за събарянето му пред административния съд! Обещава да махне МОЧА, след което блокира махането на МОЧА. Това вече стана запазена марка на ПП-ДБ…

Същите ПП-ДБ, които издигат Васил Терзиев за кмет на София и ни убеждават, че вече няма нищо общо с ДС. Ако Терзиев беше издигнат от която и да е друга партия, ако ще и от БСП, нямаше да се усъмним. Само че от ПП-ДБ лъжите вече са толкова масови и ежедневни, кой знае? Наслушал съм се на влиянието на БКП и ДС и си мислех, че това е някакво далечно минало и фантазия, ама Промяната почна да ме усъмнява дали не е реалност и днес. Не знам и аз вече. Как е възможна тази политическа шизофрения!?

Същите ПП-ДБ, чиито лидер Кирил Петков лично призоваваше да се гласува за Мая Манолова, защото е важно тя да е в парламента. А после Мая Манолова правеше палатков лагер да брани МОЧА.

Същите ПП-ДБ, които направиха коалиция с БСП. Да, борбата с руското влияние се водеше в коалиция с Корнелия Нинова, това не е шега, не сте го сънували.

Същите ПП-ДБ, които подкрепиха Румен Радев за президент 2021 и бяха „с президента“, след което го обявиха за руски агент и техните писаха как това се знаело от 2016.

Промяна, братче. То не било продължаване на промяната на държавата, а да продължават да си променят позицията напук на всички обещания и думи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране