27.10.2024 | 10:03
Приклещиха Доган пред изборната секция с въпроса: Намерихте ли пари за купуване на гласове, след като бе арестуван Ибрямов? (видео)
Според него, ако въпросът не се реши, всички ние сме виновни...

Изборният ден се очертава да бъде не само динамичен, но и пълен с комични сюжети. Ранобудният лидер на предизборната коалиция АПС Ахмед Доган, придружен от съпругата на оставения зад решетките депутат Джейхан Ибрямов-Бирщен Ибрямова, беше неприятно изненадан от директния въпрос на журналиста Николай Караколев.

„Намерихте ли пари за купуване на гласове, след като бе арестуван Джейхан Ибрямов?“, заби питането си Караколев.

А Доган се втрещи и запъна какво да измисли като отговор. После, обигран във всякакви хлъзгави измъквания, той каза: „Моля ви се, чакайте малко. Ще отговарям само на добронамерени въпроси“.

„Гласувах за свободата и сигурността на всички български граждани и за по-добра и успешна България. Какъв кабинет ще има, в какви конфигурации и сглобка – мисля, че е рано да кажем. Според мен след 20 часа ще имаме реални основания да мислим какъв кабинет евентуално се появява на хоризонта”.
„Днес нека не се занимаваме с проблемите на ДПС, става въпрос за по-доброто бъдеще на България. Въпросът е сериозен, има един принцип, който гласи: „Глас народен, глас Божи“. Днес този въпрос трябва да се реши, ако не се реши – всички сме виновни“, добави той.

 

1 коментар

  1. […] „Намерихте ли пари за купуване на гласове, след като бе арестуван Джейхан Ибрямов?“, заби питането си Караколев, пише МИГNews.info. […]

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране