08.07.2024 | 21:38
Прислужникът на Пеевски, който натопи Доган пред посланиците: Това е хибридна атака
В събота се появиха платени публикации в близки до Пеевски медии за измислена среща между Елеонора Митрофанова и почетния председател на ДПС

Зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов категорично отрече да е написал писмото до посланиците от ЕС и НАТО, в което се твърди, че Ахмед Доган е провалил възможността за съставяне на редовно правителство в България.

Изплашен от скандала, човекът от близкото обкръжение на Делян Пеевски се впусна да се оправдава: „Това е абсолютна глупост, не съм писал, нито изпращал нищо подобно. И това е проследимо – всичките ми писма са с подпис, а това няма“.

В типичен стил Анастасов хвърли вината върху свой колега, който е билзък до евродепутата Илхан Кючюк. Става въпрос за депутата Валентин Тончев, който подкрепи Ахмед Доган.

„7-8 души имаха допуск до този мейл, вече сме сменили паролата. И посочи, че сред тези 7-8 души е един от лидерите на младежката структура, който в момента е особено активен във фейсбук групите. За съжаление работехме с доверие с колегите”, продължава с оправданията Аатанасов пред “24 часа”. И отново подчертава, че “всеки може от тези 7-8 души да прикачи всичко и да прати всичко”.

Е, това вече е типична хибридна атака, за каквото се говори във въпросното писмо, заключи Анастасов. Ще  обсъдим как да уведомим посланици, че е станала злоупотреба с имейла на ДПС. Нито съм писал, нито съм пращал, няма подпис на това, което излезе по медиите”, обобщи той.

Оправданията на прислужника на Пеевски обаче напълно го опровергават, защото в събота в медии, финансирани от ДПС, се появиха публикации за мистериозна срещу на руската посланичка Елеонора Митрофанова с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране