21.05.2021 | 10:11
Прокуратурата разпита плеймейтката Маги Бадер за снимките от спалнята на Борисов
Не познавам нито господин Борисов, нито господин Илчовски, каза Тепавичарова

Не. Не познавам тези хора. Нито господин Борисов, нито господин Илчовски. Аз съм си потвърдила думите, няма да коментирам“. Това заяви плеймейтката Магдалена Тепавичарова, по-известна като Маги Бадер на излизане от сградата на Софийската градска прокуратура (СГП) на ул. „Съборна“, където е призована за разпит.

Тя не обясни за какво точно е била призована, нито уточни какви въпроси точно са й задавани от разследващите. Разпитът й продължи близо 20 минути и тя се яви без адвокат. Какъв е поводът за разпита не е съобщено официално, но вероятно е свързано с твърденията на агробизнесмена Светослав Илчовски, дадени пред парламентарната комисия по ревизия на управлението в последните 10 години. „Агри.бг“ цитира Илчовски, че жената, снимала в спалнята на Борисов, е Маги Бадер. Тя самата веднага отрече да има каквато и да е връзка със случая и с бившия премиер Борисов.

В четвъртък за разпит бе призован и собственикът на „Градус“ Иван Ангелов, но адвокатът му Менко Менков обясни, че не става дума за досъдебно производство, а за проверка по сигнал на гражданско сдружение „БОЕЦ“, но според него в сигнала не се споменавали златни кюлчета и „Мата Хари“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране