25.03.2015 | 18:44
Проститутки разиграха екшън, за да оберат клиент
Хитрите труженички му свили телефона, пари и ланеца

Проститутки разиграха истински екшън пред свой клиент в Несебър, за да му отмъкнат парите и телефоните. Тяхна жертва стана млад мъж от Неделино. Двете жрици вместо да му дарят любовни ласки, му свиха ланеца, телефона и сумата от 60 лева.

Бързата и адекватна реакция на полицията в Несебър веднага дала резултат и двете измамници били заловени. Това са 21-годишна девойка от Враца, която е обявена за общодържавно издирване от октомври 2014 г. като обвиняема по досъдебно производство за наркотици и 30-годишна жена от София.

Във въпросната нощ мъжът поръчал едната от двете жрици чрез обява във в. „Ало Бургас”. Тя се представила като Клаудия и съгласно уговорката им пристигнала с такси на посочения от 33-годишния мъж адрес, разположен в несебърския квартал „Черно море”.

Тя заявила, че е необходимо да се заплати сумата от 20 лв. за таксито, както и 40 лв. предплата за сексуалните услуги. Клаудия предложила на клиента да се почерпят, като след изпитата чаша бира с нея, мъжът нямал ясни спомени за случващото се. По думите му, Клаудия предложила предплатените сексуални услуги да се предоставят на друго място, като за целта осигурила ново такси, с което двамата отишли до неработещ хотел. При пристигането в апартамента 33-годишният мъж е поканен да влезе в банята, за да се изкъпе, оставяйки парите, мобилния телефон и ланеца си на леглото. Малко след това в апартамента нахлула втора жена. Тя започнала да крещи, вдигайки невероятен скандал. Под предлог, че може да дойде полиция, потърпевшия, който в това време бил в неадекватно състояние, е изведен извън сградата. Двете жени се оттеглили, а 33-годишният мъж се прибрал в апартамента си в квартал „Черно море”, където разбрал, че липсват вещите и парите му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране