28.07.2021 | 22:31
Простотия по морето. Кръчмар плаши с бой в Приморско
Клиентите били недоволни от качеството на храната, собственикът ги плаши с "изкъртване на зъбите"

Брутален скандал избухна в ресторант в Приморско. Сцените за заплахи и груби нападки са заснети на видео и предизвикаха стотици коментари в социалните мрежи. Туристка останала недоволна от храната, а когато отказала да я плати, я обвинили, че прави „бомба“ със сметката., пише Монитор.

„Нашата почивка в Приморско. След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната във ресторант „Старата мелница“ – Приморско, управителят на обекта настоява да си платиш сметката и те настига на улицата, за да се саморазправи с теб.“ Това написа в групата „Истината за Приморско“ Мария Кормева-Иванова.

Репликата е заради скандал в заведение в града, където тя се оплакала от лошата храна и отказала да плати. Когато казала, че ще се обърне към контролните органи, собственикът на заведението „Старата мелница“ започнал да заплашва.

В хода на разговора, който виждаме във видеото, се разбира, че собственикът е бил осъден и в момента е в пробация. Това обаче не го спира да проявява агресия към клиентите с думите „Ако ти шибна един“, „Ще ти изкъртя зъбите“, „Идиот“

„Арогантно държание имаше този клиент цяла вечер. Държеше се все едно сме му слуги, заплашваха всички а беше със семейството си. Много пияни и нагли такива да си ходят в Гърция.

Писна ни от отрепки, които избиват комплекси и се държат с нас така. Имайте ни уважението защото ние сме сервитьори само няколко часа. После защо няма персонал да обслужват отрепки като вас. Не сме ви слуги!!“ Това заявява Росен Кърмаджиев от Айтос, който явно е бил пряк свидетел на разпрата в заведението.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране