28.03.2021 | 16:27
Протест пред дома на Борисов, пожелаха му да иде „при бай Ставри“
Чуха се скандирания "Достойна присъда", "Долу ГЕРБ", "Оставка и затвор"

Протестиращи от неправителствената организация „Системата ни убива“ се събраха за нов протест пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя. Недоволните граждани са опънали черен транспарант на тротоара пред къщата на министър-председателя.

Присъстващите пожелаха на лидера на ГЕРБ след изборите да се срещне „не с Гешев, а с истински прокурор“, а след това и с честен съдия, който да го прати „при бай Ставри“.

Чуха се скандирания „Достойна присъда“, „Долу ГЕРБ“, „Оставка и затвор“.

Пиарът на ГЕРБ Севделина Арнаудова се разгневи от протеста срещу началника ѝ, определяйки го като „мутренско поведение“. Ето какво написа тя във Facebook:

„Що за … същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм! И не, това не са нормално протестиращи … хора, това са куклите на конци на истинските мутри и на мафията! Системата ни убива, не знам как имате очи да гледате семейства си, след като се продадохте. С черните савани на мутрите и с жаждата за смърт – Вие сте символ на задкулисието!“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране