21.07.2024 | 11:44
Психиатър анализира сатанинските клетви на Николай Марков
Той прокле всичко живо, което си е позволявало да го критикува с "В огън да горят душите ви, сатанисти!"

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, шеф на болницата в Курило и близка до президента Румен Радев, анализира поредната дивотия на вече независимия депутат Николай Марков.

Бившият председател на Парламентарната група на “Величие” прокле всичко живо, което си е позволявало да го критикува с “В огън да горят душите ви, сатанисти!”.

“Впечатлена съм, но не и учудена от новия му пост. Вписва се в публичния образ, който той сам е изградил за себе си. Вярно е, че никой не може да попречи на никого да се излага на воля. Откакто има социални мрежи тези възможности са изключително големи.

Възрастен мъж, народен представител и претендиращ да е интелигентен, бивш университетски преподавател, да кълне по този изключително грозен (не че има хубав) начин, да сипе простотии със средновековен привкус, е недопустимо. Не обсъждам правопис, членуване и пунктуация. Те са видимо на ниво, което не предполага да е бил прилежен ученик в часовете по български език и литература”, коментира д-р Гълъбова в социалната мрежа.

Тя се обръща към партиите да помислят по въпроса да правят задължителен вътрешен подбор по разни критерии, вкл. и психологическа пригодност за работа на високи позиции.

“Това, че те слагат на политическата сергия развалена стока, довежда до все по-ниска избирателна активност и резултатът го виждаме всички – неуравновесени, нестабилни, направо лабилни психически, люде, с лоши комуникационни умения и лошо владеене на родния език, попадат на депутатските банки. Така сме принудени да гледаме и даже да участваме в много слаби сериали с лоши сценаристи, лоши продуценти, лоши режисьори и лоши изпълнители”, смята още д-р Гълъбова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране