07.02.2021 | 18:05
ПСЖ с грандиозно предложение за Меси
Шесткратният носител на „Златната топка“ изглежда ще напусне „каталунците“ в края на сезона

Отборът на Манчестър Сити има опасност да изостане в надпреварата за подписа на звездата на Барселона Лионел Меси, след като Пари Сен Жермен вече е направил изкушаващо предложение към аржентинеца.

Шесткратният носител на „Златната топка“ изглежда ще напусне „каталунците“ в края на сезона, след като договорът му изтича в края на месец юни. Налице са непрестанни спекулации за това къде ще заиграе 33-годишният нападател, но кандидатите са само два – Манчестър Сити и ПСЖ.

„Daily Star“ твърди, че френският шампион вече е направил първата крачка към подобен трансфер. Изданието пише, парижани са предложили на Меси зашеметяваща сума от 40 милиона паунда, която ще получи при пристигането си в тима и заплата от 800 000 паунда на седмица.

Сити не са в състояние да се конкурират с тези цифри, но остават уверени, че все още могат да убедят Меси да ги избере поради връзката с мениджъра Пеп Гуардиола.

Наскоро в Барселона останаха разгневени от откритостта на ПСЖ по отношение на желанието им да подпишат с Меси и това със сигурност прави нещата доста любопитни преди сблъсъка между двата отбора на 1/8-финалите в Шампионската лига по-късно този месец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране