23.12.2020 | 15:07
Пулев се отметна за дарението: Аз съм само един човек и не мога да оправя света
Кубрат бе обещал да дари 2,5 млн. паунда от мача с Джошуа на медиците на първа линия

Кубрат Пулев съвсем по йезуитски се отметна от обещанието си, че ще дари половината от петте милиона паунда, които прибра за мача с Антъни Джошуа, на медиците на бойната линия с коронавируса.

Пред в. „Монитор” Кобрата се измъкна, че е „само един човек и не мога да спася света”. На журналистическия въпрос „Бе обещал да дариш част от средствата, спечелени от мача, в борбата с коронавируса. Ще го направиш ли и за какво точно?”, боксьорът казва: „Помагал съм, винаги помагам и ще продължа да помагам на хора, които имат нужда някой да им подаде ръка и да им покаже, че не са сами на този свят в болката си и в борбата си за живот. Естествено, проверявам всяка една благотворителна помощ, която правя, защото има много измамници, което е моралното дъно на човешкото същество”, поясни Пулев.

Следва важната част от интервюто: „Не очаквайте от мен гласност по подобни теми. Истината обаче е, че аз съм само един човек и не мога да оправя света, колкото и да ми се иска. Както досега, така и занапред ще продължавам да давам от себе си повече, отколкото дори някои хора заслужават, каквото, когато и както мога в името на това да променя България поне малко към по-добро”, измъкна се по терлици боецът.

Кобрата смята, че не се нуждае от публичност в благотворителността. „Това за мен не е благотворителност, а чист PR. На мен реклама не ми е необходима”, приключи темата Кубрат Пулев..

3 коментара

  1. Boko the pumpkin каза:

    МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ…..ХАС МИ МИНДЖ

  2. vadon каза:

    Това, което предлагаш, по-скоро го заслужаваш ти.

  3. Dianski каза:

    Такива лайняния журналисти заслужават само две неща-ритника на Стоичков, и тупалката на Пулев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране