19.05.2023 | 13:28
Pulse със специална промоция за всички абитуриенти от София, Пловдив и Бургас!
С Pulse карта абитуриентите могат да се възползват целодневно от различни спа процедури, групови занимания и разбира се – фитнес тренировки
Снимка: Пулс

Месец май е известен с абитуриентските балове, които обичайно дават старт на нов етап в живота на завършващите гимназисти. По традиция те отделят време и финансови средства за разкрасителни процедури, дрехи и аксесоари. Този период обаче е и идеално време за грижа за физическото здраве.

Завършването на училище съвпада с началото на лятото – времето, когато традиционно се стремим да влезем във форма за сезона. Добрата физическа кондиция е от изключителна важност за увереността и здравето на всеки човек, като абитуриентите не правят изключение.

Именно поради тази причина лайфстайл веригата Pulse предлага специална промоция за тях – 199 лв. за първите 3 месеца и подарък – без заплащане на допълнителни 50 лв. входна такса. Друга добра новина е, че предложението е валидно за Pulse обекти в цяла България – София, Пловдив и Бургас.

Кампанията дава възможност на всеки младеж да открие физическата активност, която му допада най-много и да продължи да се занимава с нея и занапред. Важно е „лятното тяло“ да бъде поддържано през цялата година. С Pulse карта абитуриентите могат да се възползват целодневно от различни спа процедури, групови занимания и разбира се – фитнес тренировки.

От веригата информират, че броят на картите е лимитиран. Желаещите да се възползват могат да се регистрират онлайн тук, за да са сигурни, че ще успеят да се включат в кампанията.

Поддържането на добра физическа форма носи не само самочувствие и харесвания в социалните мрежи, но е и символ на здраве и дисциплина. Тези аспекти са от съществено значение за успешния старт на всеки етап от живота.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране