02.08.2022 | 22:42
Путин шашна света със странно поведение (видео)
Руският президент сякаш е неспособен да движи дясната си ръка

Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин отново изплува на дневен ред. Въпреки че преди известно време директорът на ЦРУ изрази съмнения, че държавният глава се намира във влошено здраве, сега излязоха нови спекулации заради последните разпространени кадри в социалните мрежи.

На тях ясно се вижда, че Путин сякаш е неспособен да движи дясната си ръка. Това се случва в момент, когато 69-годишният президент е на посещение във военен музей в родния си град Санкт Петербург по повод Деня на Военноморските сили на Русия, който се отбелязва всяка година в последния ден на юли.

Във видеото се забелязва как Путин, в присъствието на дъщерята на военния министър Сергей Шойгу, я слуша съсредоточено, докато в един миг около лицето му започват да кръжат комари. За да ги прогони, руският президент използва лявата си ръка, а дясната му остава неподвижна и прилепена до тялото му.

Комарите продължават да го безпокоят, докато Путин не замахва, отново с лявата си ръка, преди да се придвижи напред с леко накуцване.

4 коментара

 1. БайДън каза:

  Добре, че човекът не се е почесал по топките с лявата ръка, че ще го приемат за агресия….

 2. Медведев каза:

  Абе де е таз комисия дето бди за фейк новини?! Май дебне само едностранчиво, скрита в храстите като корумпирани катаджиил

 3. Анонимен каза:

  Хахахах смешкоци

 4. Разбирач каза:

  Пъди комарите с лява ръка, значи е много болен. Остават му само няколко часа живот.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране