27.09.2021 | 10:43
Радев за Борисов: Крайно време да защити честта на партията си като се кандидатира за президент
Президентът похвали служебното правителство, което започнало да въвежда ред в хаоса в енергетиката
Президентът Румен Радев хвърли ръкавицата на лидера на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов. „Мисля, че е крайно време г-н Борисов да спре да използва своята партия като щит и да защити честта й като се кандидатира за президент. Така е редно. След всички изговорени приказки и предизвикателства мисля, че това е логичният изход“, заяви държавният глава пред журналисти.

„Искам да поздравя служебното правителство, че започна да въвежда ред в хаоса в енергетиката, насаден от предишните управляващи. Започна да обезврежда заложените от тях мини. Разбира се, има още много работа, така че да се намерят верните решения, да се отстранят една по една олигархичните зависимости в нашата енергийна система. Но първите резултати вече са на лице. Трета поредна седмица цените на тока в България са едни от най-ниските в Европа. Това е заслуга именно на служебното правителство, на неговите бързи и отговорни мерки“, коментира още Радев.

„Не се меся в работата на нито един министър“, категоричен бе той. „Грозното явление на купен вот няма място в една демократична държава и е странно, че някои партии упорито се идентифицират с това“, добави Радев.

Той обяви, че разчита на всички българи, които желаят истинска промяна и искат България да бъде една нормална, демократична и свободна държава.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране