01.10.2023 | 11:19
Радостин Василев: От 3-ма кандидати 2-ма са гейове
ПП купи Борис Бонев, Бойко Борисов се страхува само от мен, казва претендентът за кметския пост в София

Радостин Василев се отдаде на изумителни слозоизлияния в подкаста на Мартин Карбовски. Руди Гела, както е по-известен бившият министър, е кандидат за кмет на София.

„Имах забрана от Антон Хекимян да бъда канен в Би Ти Ви. Знам го, защото той е близък с Кирчо (Кирил Петков), говорят си често“, заяви Василев. – „Антон Хекимян е представител на журналистическата класа, от която трябва да се отървем – гъзолизците.“

„И на мен не ми се харчат собствени пари за избори, но съм длъжен да участвам, аз съм единственият шанс за промяна. Бойко Борисов се страхува само от мен“, каза още Руди Гела.

Василев нахрани всички кандидати с думите: „ГЕРБ е с трима кандидати за София – Хекимян, Васил Терзиев и Вили Лилков. Професорът е българския Джо Байдън, който се здрависва сам със себе си.“

Според Руди шансовете Терзиев да не стигне дори до балотаж са големи, а Борис Бонев е купен, за да се откаже той да бъде кандидат. За бизнесмена с ДС-корени ще гласува само ядрото на „Да, България“ и няколко заблудени Ай Ти-та.

Гела похвали единствено кандидата на „Възраждане“ Диян Николов, когото нарече „доста грамотно момче“, но с нулеви шансове. И с половин уста Ивайло Вълчев, който обаче бил част от шмекерите на Слави.

И не пропусна да каже, че от тримата основни кандидати, двама са хомосексуалисти. „Стига толкова, не сме Амстердам. Нека да има и един хетеросексуален“, каза Руди.

2 коментара

  1. bystander каза:

    Добре, бе „смелчага“! Като кажеш „А“ каже и следавщата буква от азбеката или „удобно“ я забрави?! Не се заяждам, просто кажи кои са „меките китки“ кандидати за градоначалник, защото току виж съм се озовал в следващия софийски гей парад по нареждане на ЕС и на(не дай Боже)и на „новия ляв амбрриаж“! Дай го, някак си по-конкретно, покажи, че не си „сбъракн“! Ако ми хареса отговорът ти ще ти дам едно рамо на изборите. Но твое място не бих се колебал, ама изборът си само е твой! Поздрави за „видиеозаписа“ на Кире и компания, наистина и без ирония!

  2. Анонимен каза:

    На тоя сигурно му са сини сенците

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране