20.06.2022 | 13:51
Радулов: ИТН се управлява с унизителни монолози от Тошко Йорданов, има съглашение с ГЕРБ
Той няма да напусне НС, за да дойде на негово място човек, който да гласува с ГЕРБ
”Както я е подкарал Тошко Йорданов, в крайна сметка ще остане сам в ИТН. Защото неговият начин да разговаря с хората е монолози, изпълнени с ругатни. Чувам, че тези дни е станал много мек, любезен и обещаващ – че вече ще е диалогичен, че хората ще виждат често Слави, ще има концерти, разговорите ще са 24/7”.

Това заяви проф. Николай Радулов от напусналите „Има такъв народ“ депутати.

Експертът по сигурност е убеден, че сред останалите депутати в ИТН има хора с достойнство, които няма да гласуват с ГЕРБ, дори да не напуснат парламентарната група.

„Виждам страшното неудобство, че те действат против волята на избирателите си. Има откровени разговори, че ако няма да гласуват против правителството, поне ще се въздържат. Очаквам няколко души да излязат от парламентарната група, няколко души да гласуват „въздържал се“. Не бих споменал имена“, обяви проф. Радулов пред Bulgaria ON AIR.

Той отбеляза, че не му е обещавано нищо, за да напусне ИТН, а самият той отдавна е мислил какво решение трябва да вземе поради ред причини. „На първо място – унижението, което аз и други колеги претърпяхме. Слави Трифонов съм го виждал два пъти. Този, който пренасяше неговите думи, се държеше отвратително и унизително – Тошко Йорданов. Непрекъснато ни се повтаряше, че ние сме никои и сме в този парламент заради Слави Трифонов, и както ни се каже, така ще гласуваме“, обясни той.

„Избирателите ни искаха да не допуснем ГЕРБ на власт, да се махнат Борисов и Гешев . Случващото се сега предизвика гнева на избирателите. Срещнах се с хората, които протестираха през 2020 г. и те ме попитаха: Защо тези хора правя точно обратното на това, което обещаха. Аз не съм отишъл в тази партия заради Трифонов, а заради хората. Няма как да напусна НС, за да дойде на мое място човек, който да гласува с ГЕРБ“, каза още проф. Радулов.

8 коментара

 1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  Вижте му само физиономията на този’професор’-типичен педал-продажник.БОКЛУК НЕДОКЛАТЕН.ОЩЕ малко и бръмбарите ще излезнат от кухата му кратуна.В НЕЯ И БРЪМБАРИ не виреят,камо ли нещо по-смислено.БОКЛУК ПРОДАЖЕН.

 2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  Вижте му само физиономията на този’професор’-типичен педал-продажник.БОКЛУК НЕДОКЛАТЕН.

 3. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  ‘Чудя се обаче на Богомил Бонев, че си мълчи по твой адрес,въпреки,че много добре те познава.’
  Имам обяснение-щото сте от един дол дренки и пърдите в едни гащи.Боклуци ниедни,марш под кайсията,дрисльовци.

 4. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  ‘Чудя се обаче на Богомил Бонев, че си мълчи по твой адрес,въпреки,че много добре те познава.’
  Имам обяснение-щото сте от един дол дренки и пърдите в едни гащи.Боклуци ниедни.

 5. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  Николай,някой си радулов -‘‘защото аз и другите колеги сме специалисти с достойнство, с биография.’Питам се,какво ли достойнство може да има един продажник долен.
  По какво си специалист,бе боклук-по продажба на тези,които по недоглеждане са ти повярвали.Това май е единствената ти специалност.НИЩОЖЕСТВО ГАДНО.

 6. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  Радулов,смотаняк нещастен.Помня те още като беше най-големия загубеняк като ОР по ДС в Първо РУ на МВР-София.След 1989г стана върл седесарко и се намърда като секретар на МВР.След това -като те издухаха от МВР,щото снасяше на мутрите,отиде в ТСБ.От там също те издухаха,защото те хванаха,че изнасяш чувствителна банкова информация.И сега-професор.По какво бе боклук скапан.Чудя му се на акъла на Дългия,че те направи депутат,без да знае що за рядко и миризливо лайно си.Хак му е…Чудя се обаче на Богомил Бонев, че си мълчи по твой адрес,въпреки,че много добре те познава.

 7. xaxaxa каза:

  Гейберастията пак се е разквичала нещо. хахах

 8. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

  Абе педал нещастен,стига си се слагал насам-натам. Никой не ще боклуци-продажници,освен може би БулгаристанСерсемПартиси.Те имат практика в това-справка,пачаврата на костов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране