27.04.2021 | 21:27
Разкриха най-загадъчната реплика на Слави! Ето какво целял
Става въпрос за репликата: "Знам какво се е случило днес сутринта, защото аз го направих"

Във видеото на Слави Трифонов имаше нещо, което ми направи огромно впечатление, а остана незабелязано, заяви рекламист

Става въпрос за репликата на лидера на „Има такъв народ“, която гласи: „Знам какво се е случило днес сутринта, защото аз го направих“. Това обяви в ефира на NOVA творческият директор Мартин Димитров по повод обръщението на лидерът на ИТН във фейсбук.

„Това мен силно ме впечатли. Очевидно той знае как да контролира действията си. Той знае кога ще дойде моментът на истински високия рейтинг, тъй като това е правил над 20, да не кажа 30 години“, каза още рекламистът.

„Очевидно го е направил умишлено“, категоричен бе Димитров.

„Логично е, след като „Има такъв народ“ върне мандата, третия мандат да го дадат на БСП. Все пак е третата избрана партия от избирателите. Последната партия „Мутри вън“ или „Демократична България“ не биха били мандатоносители, независимо че нищо не може да се изключи“, добави той.

„Въпросът е как ще се гледа на този мандат, дали като на технологичен процес, където той просто се дава, за да се върне или да удължи още малко времето за работа на този парламент или не. Но аз не мога да го разглеждам като мандат, способен да състави кабинет и определено само да състави управление“, коментира Димитров.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране