19.01.2015 | 10:47
Разкриват кой уби малката Алекс от Поморие?
Майката на обвиняемата Атанаска щяла да посочи виновния за смъртта на момиченцето

Майката на обвиняемата за жестокото умъртвяване на малката Алекс от Поморие щяла да разкрие  кой е истинският убиец на момиченцето.

Атанаска  беше задържана, след като тялото на детето беше открито по леглото в квартирата й,

Майка й Светлана Димитрова  е призована за свидетел заедно с другата си дъщеря Северина, като двете ще дадат показания  утре (20 януари).  Тя каза, че ще разкрие кой е  умъртвил дето днес при старта на делото за убийството на Алекс.

Светлана не е разкрила своята версия до момента, тъй като никой не й вярвал, за това искала да посочи убиецът пред съда с надеждата, че магистратите  ще се вслушат в думите й.

„Според нас разследването е извършено както трябва, няма процесуални нарушения , заяви Евелина Великова, майката на убитата Алекс.

 Тя пристигна в съда малко след Светлана Димитрова заедно с бащата на Алекс, Веселин и по-големия син Методи.

„Как се чувствам? Според мен този въпрос е излишен, все пак беше убито детето ми“, допълни Евелина , която е скрита зад тъмни очила. Все още съдът не е поканил страните в съдебната зала. Сега се появи прокурорът по делото Иво Маджаров, според когото убийството е извършено по особено мъчителен за жертвата начин.

Всички факти сочат , че ще има пълен процес с разпит на целия списък със свидетели и вещи лица , които са над 80.

Трагедията с малката Алекс се разигра през април месец миналата година. Първоначално детето беше обявено  за изчезнало. След това беше открито в квартирата  на Атанаска  няколко етажа на дома й.  Според разследващите момиченцето е било убито по особено жесток начин.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране