31.05.2021 | 13:03
Рицарят на електрическата помпичка за кърма
Невероятната история на Росен Плевнелиев и Деси Банова на австрийското летище

Деси гостува на Гала и разказва за поредната героична постъпка на любимия си президент.

На Деси й се налагало често да пътува, придружавайки Плевнелиев на различни важни форуми. По това време обаче тя кърмела и не искала да спира. По този повод изпаднала в конфузна ситуация на австрийското летище, но излязла с чест от нея благодарение на Росен.

Банова имала контейнерче, в което да събира кърмата на всеки 3 часа и да я праща на бебето. На въпросното австрийско летище обаче в стаята за майки и бебета нямало контакт, където да включи помпичката за кърма. С Росен изпаднали в паника, но в един момент в центъра на една от залите на летището, на най-оживеното място бившият президент открил електрическа количка за пренасяне на багаж.

Изключил я и включил в контакта помпичката и казал на Деси да си свърша работата. Тя била изумена как да освободи гърдите си, които вече напирали, насред тълпата, но на помощ отново се притекъл Плевнелиев.

Той съблякъл палтото си, направил заслон на любимата си с него и тя събрала кърмата, която бебето в България чакало. Само след минути обаче съжалили за положените усилия. Оказало се, че след като прочела внимателно инструкциите на помпичката, станало ясно, че помпата за кърма може да работи и на батерии.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране