16.03.2016 | 21:13
Рушен Риза: Всички искаме Ахмед Доган да се върне начело на партията
Няма сила, която да накара нашия естествен лидер да направи каквото и да е било, ако той не иска, категоричен е съпредседателят на ДПС

Ахмед Доган е естественият лидер на ДПС от 30 години. Нормално е всеки един от нас да иска той отново да стане оперативният лидер на партията. Това заяви пред БНТ съпредседателят на Движението за права и свободи Рушен Риза. По думите му всички депесари искат Ахмед Доган да се върне в политиката.”Не бих казал, че има сила, която да накара Ахмед Доган да направи каквото и да било, ако той не го иска”, каза още съпредседателят на партията.

“Има 1-2 изселнически организации в Турция, които лъжат и злепоставят партията ни зад граница. Но това са само една малка част от тези организации, затова ние не се притесняваме за нашия електорат”, коментира Рушен Риза.

“В управляващото мнозинство има неуправляем хаос. Няма как една партия да е хем в управляващата коалиция, хем да е в опозиция. Това е невъзможно, но може би се случва заради преяждането с власт на ДПС и Реформаторския блок”, категоричен е той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране