25.04.2016 | 0:01
Русия е потресена: Убиха с чукове семейството на експолицейски шеф, в къщата открити шест трупа
Оцеляло е единствено 7-годишно момиченце, чието състояние обаче е критично

Страшна трагедия разтърси село Ивашовка, Сизрански район. Тази нощ са открити телата на шестима души – членове на семейството на бившия полицейски началник Андрей Гощ. С чукове и метални прътове са ликвидирани полковникът, родителите му, съпругата, жената на брат му и малката му племенница.

По чудо е останала жива дъщеричката на Гощ, която обаче е откарана в болница в критично състояние, съобщава Lifenews.ru. 7-годишната Соня е изпаднала в кома. Телата на убитите са намерени от брата на експолицейския шеф. Той е разказал пред разследващите тежкото престъпление, че близките му са убити в съня им. Преди да престъпят към пъкленото си дело, убийците счупили всички камери за видеонаблюдение, които били монтирани в къщата. Дни преди убийството било отровено кучето пазач на семейството.

Евгений Гощ смята, че брат му е убит заради отмъщение. А членът на Обществения комитет към ГУ на МВР на Русия Антон Цветков отбелязва, че Самарска област винаги се е отличавала със “сложна криминална обстановка”.

Според депутата от Самарска област Александър Хинщейн Андрей Гощ смятал да се премести на нова работа – в ГУ на МВР на Новосибирск. Близките на полковника смятат, че той е засегнал нечии интереси, защото не бил човек, който “играе по свирката на някого”.

49-годишният Андрей Гощ започнал работа в системата на МВР на Русия като участъков инспектор през 1991 г. От септември 2011 г. бил шеф на Управлението по организация на охраната на обществения ред. През 2013 г. станал началник на Общинската полиция в Сизранск. На тази длъжност бил до есента на миналата година, след което бил назначен на ръководна длъжност в Областното управление на полицията.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране