23.07.2022 | 23:37
Русия победи Запада на три фронта
Това са политическия, икономическия и военния

Русия успя да реализира политическа, икономическа и военна победа над Запада. „Руската федерация печели на всички фронтове. На военния фронт – на бойното поле. На политическия фронт – просто вижте колапса на политическия ред в Европа и продължаващото падане на администрацията на Байдън в САЩ. И върху икономиката Русия промени правилата на играта: санкциите са бумеранг на Запада“, каза бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за Youtube канала Judging Freedom.

Според него нищо не може да спре Русия да върви напред и в трите посоки. Ритър даде за пример неотдавнашната оставка на британския премиер Борис Джонсън и тази на италианския премиер Марио Драги.

Военните се оплакаха и от неефективността на доставките на американско оръжие за Украйна. Според него, американската армия скоро ще изчерпи запасите си от оръжия, които могат да бъдат изпратени в Киев.

По-рано Русия изпрати нота до страните от НАТО заради доставките на оръжия за Украйна. Външният министър Сергей Лавров изрази надежда, че Западът ще разбере опасността от свръх доставката на оръжия на Киев, но досега пристрастията доминират в позициите на Брюксел и Вашингтон, както и на повечето европейски столици.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране