24.01.2023 | 12:17
С аналоговите каскети може да се бориш само аналогово
Бг-мафията си намери майстора

Гледах Тони Nexoто, а сега гледам и реакциите. Те винаги са по-интересни и по-показателни от самия причинител на скандала.

От едната страна на огневата линия се чуват възторжени възгласи: Урааааа, да живей, Бг-мафията си намери майстора. С`а ше видите вие, аналогови гадове, като ви се стовари цялата мощ на брилянтните IT умове.

От вражеските окопи пък доволно потриват ръце, защото сценаристите добре познават публиката си и знаят, че у нас се харчат простичките сюжетчета.

Значи, взимаш един млад, видимо доволен от живота и живеещ в чужбина българин, защото нищо не дразни повече от именно млад, видимо доволен от живота и живеещ в чужбина българин, пускаш на мах жълто-кафявите парцали да бълват за всичките му прилежащи миски, яхти и вили, правиш го дарител на противниковата партия, поръсваш с щипка американско правосъдие, туриш и малко тероризъм да подлюти…

После пускаш аналоговите тъпунгери Сийка и Каскета с наистина адски тъпите си аналогови физиономии да обясняват от телевизора как са сгащили тия безобразно забогатели типчета. И седиш и чакаш да втаса. И, ето, няколко дни по-късно помията шупва и потича по всички канали.

Сега да ви кажа какво всъщност ще стане. Баба ви на село регистрира с телевизора си едно единствено нещо: и тия са като ония. По-добре да си гласувам за ония. Защото баба ви, да ме прощавате, е дълбоко аналогов човек. Звъннете и я питайте какво е крипто милионер. Как какво, бе баби?! Нещо, което нощем излиза от криптата, бабуджер му викат в нашия край.

Баби ви, хич вече няма вяра на такива младички, загладенки момчета, дето не си казват местонахождението. Я Бойко как обикаля с джипката и ни гушка аналогово. И ни краде аналогово. Като хората. С пачки и кюлчета.

Т`ва крипто, баби, щом ни се яде, ни се пие, не ми го фали. А баба ви, не знам дали сте разбрали, е голяма електорална сила. Кой на море, кой на гурбет, баба си гласува. Еле па с хартия, няма сила да я спре.

Ееееее, ма ше видите сега вие, дерат се от другия лагер, като го намагнитят Гешевта. Да, бе! Каскета ще му накривят. Антони и той като Божков, много наежен ще се бори на страната на доброто, но ще му мине, ще се качи на яхтата и ще отплава. И ще остави тази клета територия на нейните аналогови измиращи граждани и аналогово крадящи тулупи.

Това е цивилизационна принадлежност, генетичен код. Природа, баби, не можеш да се бориш с нея.

П.С.
Всъщност може. Но аналогово.

Ирина Асиова-Диамант

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране